Tym "apolitycznym" protestem tylko wzmocniliście prezydenta. Wydaje mi się, że cel był inny. No ale jeśli za organizację bierze się słynne PIO to o nie mam pytań...
Szkoda patrzeć na upadek tego miasta. Żeby z dzieciakami spędzić czas to trzeba szukać atrakcji w innych okolicznych miastach, na lodowisko do Tomaszowa, na basen do Łodzi i Kleszczowa, w wakacje trzeba szukać plaż po całym województwie byle omijać słoneczko z daleka, proszę niech ktoś zacznie działać coś w tym mieście bo ludzie przestaną tutaj mieszkać. Mam rozumieć, że ludzie odpowiedzialni za zarządzanie miastem już nie muszą się tym przejmować?
Gratuluję głupich uśmiechów panu Hanzlowi czy jakoś tak. Dyrektorem nie jest się wiecznie. Do zobaczenia przy urnie.
A Sokalski milczał tylko stał czyżby szykował się na prezydenta - spalony a koledzy go osłaniali tani zabieg
Przecież miało nie być, Pani Chojnacka, piotrkowskich polityków.
Obecnie w Piotrkowie cena wytworzenia jednego gigadżula energii cieplnej to 208 zł i 59 gr (jeszcze w grudniu 61,48 zł). to jedna z najwyższych cen w Polsce , w innych miastach jest przeważnie o połowę taniej. "Brawo" włodarze, nareszcie Piotrków na pierwszym miejscu w Polsce a wkrótce obiecana miska ryżu.
Przy pomocy tego apolitycznego protestu Sokalski jest bliżej fotela prezydenta Piotrkowa?
Pycha idzie przed upadkiem. Dwie wkurzone dziewczyny znikąd rozhulały piotrkowski Majdan.Otaczajacy pana wazeliniarze trzymali pana w szklanej bańce prezydencie i nadal trzymają pisząc tu na pana zlecenie, że to politycy rozpętali te burzę. Nie politycy. Ludzie z bloków, a co gorsza głównie pański moherowy elektorat, o który tak pan dbał. Ale inni też dołączą. To już jest koniec i Pan o tym wie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!