metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
antypolityk ~antypolityk (Gość)20.01.2023 07:32

Tym "apolitycznym" protestem tylko wzmocniliście prezydenta. Wydaje mi się, że cel był inny. No ale jeśli za organizację bierze się słynne PIO to o nie mam pytań...

618

Biegacz ~Biegacz (Gość)20.01.2023 07:34

Szkoda patrzeć na upadek tego miasta. Żeby z dzieciakami spędzić czas to trzeba szukać atrakcji w innych okolicznych miastach, na lodowisko do Tomaszowa, na basen do Łodzi i Kleszczowa, w wakacje trzeba szukać plaż po całym województwie byle omijać słoneczko z daleka, proszę niech ktoś zacznie działać coś w tym mieście bo ludzie przestaną tutaj mieszkać. Mam rozumieć, że ludzie odpowiedzialni za zarządzanie miastem już nie muszą się tym przejmować?

261

Znawca tematu ~Znawca tematu (Gość)19.01.2023 21:56

Gratuluję głupich uśmiechów panu Hanzlowi czy jakoś tak. Dyrektorem nie jest się wiecznie. Do zobaczenia przy urnie.

373

Jestem ~Jestem (Gość)20.01.2023 07:45

A Sokalski milczał tylko stał czyżby szykował się na prezydenta - spalony a koledzy go osłaniali tani zabieg

810

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)20.01.2023 07:49

Je..li go jak psa n na łańcuchu. Nawet do nie odszczeknął

71

goœć_mika ~goœć_mika (Gość)19.01.2023 21:01

Przecież miało nie być, Pani Chojnacka, piotrkowskich polityków.

1813

muse ~muse (Gość)20.01.2023 07:51

Obecnie w Piotrkowie cena wytworzenia jednego gigadżula energii cieplnej to 208 zł i 59 gr (jeszcze w grudniu 61,48 zł). to jedna z najwyższych cen w Polsce , w innych miastach jest przeważnie o połowę taniej. "Brawo" włodarze, nareszcie Piotrków na pierwszym miejscu w Polsce a wkrótce obiecana miska ryżu.

211

Rambo ~Rambo (Gość)20.01.2023 08:02

Przy pomocy tego apolitycznego protestu Sokalski jest bliżej fotela prezydenta Piotrkowa?

510

Rambo ~Rambo (Gość)20.01.2023 08:03

Co dalej po tym proteście? Jakie są dalsze plany? Co ustalono?

131

Kasandra ~Kasandra (Gość)20.01.2023 06:50

Pycha idzie przed upadkiem. Dwie wkurzone dziewczyny znikąd rozhulały piotrkowski Majdan.Otaczajacy pana wazeliniarze trzymali pana w szklanej bańce prezydencie i nadal trzymają pisząc tu na pana zlecenie, że to politycy rozpętali te burzę. Nie politycy. Ludzie z bloków, a co gorsza głównie pański moherowy elektorat, o który tak pan dbał. Ale inni też dołączą. To już jest koniec i Pan o tym wie.

213

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat